Jordanien väder

Väder Amman Jordanien – Muḩāfaz̧at `ammān – Klart.se

14 dagars väder i Amman, Muḩāfaz̧at `Ammān. Väderprognos inkl. vind, max och min temperatur och solens upp- och nedgång.

Jordanien: Väder året runt – MittResVäder

Jordanien: Väder året runt

Komplett översikt över Jordaniens väder med klimatdata för temperaturer, soltimmar och nederbörd. Allt om vädret i Jordanien.

Komplett översikt över Jordaniens väder med klimatdata för temperaturer, soltimmar och nederbörd. Allt om vädret i Jordanien

Klimat och väder Jordanien – Albatros Travel

Jordanien klimat: Allt om Jordaniens klimat och vädret i Amman och Aqaba

Klimat och väder Jordanien. Här kan du läsa om klimat och väder i Jordanien – se till exempel temperaturer för Amman och Aqaba.

Jordanien klimat: Allt om Jordaniens klimat och vädret i Amman och Aqaba

Jordanien väder, klimat och bästa tiden att åka

Jordanien klimat ☀️ Bästa tiden att åka 🌡️ Temperatur

I Jordanien är somrarna varma och torra, men vintrarna är svala och fuktiga. Från november till mars sjunker medeltemperaturen till cirka 10 grader Celsius och …

Ta reda på väderprognosen för Jordanien • Bästa tiden att åka med klimatinformation om medeltemperatur och nederbörd för din perfekta solsemester.

Medeltemperatur Jordanien (Klimat och väder

Vår: I Jordanien under våren är vädret soligt och varmt. Temperaturerna ligger vanligtvis mellan 18 °C och 33 °C. · Sommar: Sommaren i Jordanien är mycket het.

Medeltemperatur Jordanien. Vattentemperatur i Jordanien, varmaste månaden är december med temperatur på °C. Välj bästa semesterperioden baserat på soltimmar och nederbörd.

Medeltemperatur Amman | Jordanien (Klimat och väder)

Juli är den varmaste månaden för Amman i Jordanien med medeltemperatur på 31°C. Vattentemperatur för Amman är varmast i juli med temperatur på 25°C.

Medeltemperatur Amman. Vattentemperatur i Amman, varmaste månaden är juli med temperatur på 31°C. Välj bästa semesterperioden baserat på soltimmar och nederbörd.

När och Vart ska man åka till Jordan? Klimat och Väder

Städerna med bästa klimatet är Amman, Al Mazraa, Al-‘aqabah, Salt, Wadi Rum, Al-Maghtas (Bethany Beyond the Jordan), Dana Biosphere Reserve, Irbid, Jarash och …

Vill du åka till Jordan? Pricka inte in fel period! Upptäck när ska man åka för att vara säker på att ha perfekt väder.

Vädret i Jordanien i januari 2024 – Klimat och Temperatur

Är klimatet i Jordanien i januari bra? Upptäck väderprognos i januari 2024 för att förbereda för din resa.

Väder i Jordanien november 2023 – Vadret1.com

Jordanien väder i november 2023 | Jordanien 14 dagars

Vädret i Jordanien i november. Temperaturerna i Jordanien i november är på den kallare sidan med temperaturer mellan 13°C och 22° …

Väderprognos för Jordanien i november 2023. Detaljerad information om vädret i Jordanien, inklusive temperaturer och genomsnittligt regniga dagar i Jordanien under november.

Bästa tid och väder att resa till Jordanien. Resa väder och klimat.

Jordanien väder 2022 Klimat och väder i Jordanien – Bästa tid och väder att resa till Jordanien. Resa väder och klimat.

Under sommaren kan dagstemperaturen vara mycket hög, så att den genomsnittliga temperaturen kan överstiga 40 ℃ (104 ℉). I Amman är Medeltemperaturen i juli 25 ℃ …

Bästa tid och väder att resa till Jordanien 2022. Resa väder och klimat. ✅ Hela året UV-Index tabell för Jordanien ☀ Vattentemperaturen i localities i Jordanien ✓ Väderfenomen inspelade under tidigare år i Jordanien ☃ Långsiktiga 30 dagars väderprognos för Jordanien ☔ Jordanien månad för månad reseguide till väder och bästa tid att besöka. Månatlig väder records, medelvärden, historiska väderdata och lång räckvidd väderprognos. ✍ Jordanien klimat kort beskrivning

Keywords: jordanien väder, väder jordanien