Karpathos väder juni

Väder och klimat för Karpathos | apollo.se

vädret i juni i Karpathos är torrt; det regnar inte ofta med (0.3in regn på 0 dagar). Klimatet är bra i den orten juni. den höga säsongsbetonade normen är 76°F.

Se väder och klimat för Karpathos. Du kan också se medeltemperatur, vattentemperatur och antal soltimmar per dag för Karpathos.

Vädret i Karpathos i juni 2023 – Genomsnittlig temperatur i juni

Vädret i Karpathos i juni 2023 – Genomsnittlig temperatur i juni

I genomsnitt är det högst 24° varmt i Juni Karpathos och minst runt 23° grader. De zeetemperatuur ligt rond de 26° graden. I Juni faller totalt 3 mm nederbörd …

Är klimatet i Karpathos (i Grekland) i juni bra? Upptäck väderprognos i juni 2023 för att förbereda för din resa.

Karpathos väder i Juni – Bastatidenattaka.se

Karpathos väder i {månad} ☀️ Vad är vattentemperaturen? 🌦️

I april börjar temperaturen att stiga och når normalt runt 20 grader dagtid med kallare nätter. I maj börjar den sköna sommaren med temperaturer runt 24 grader.

Ta reda på hur vädret är i Juni för Karpathos • Se klimatinformationen med medeltemperaturer och vattentemperaturer för din perfekta solsemester.

Väder och vattentemperatur för Karpathos | När är bäst att resa?

Vädret i Karpathos under juni månad börjar bli ganska varmt. På varma dagar som dessa, där graderna är så låga som 23°C och höga som 24°C, är det viktigt …

Vädret på Karpathos, månad för månad. Se när temperaturen är perfekt, badvattnet som varmast och soltimmarna som flest!

Väder i Karpathos juni 2023 – Vadret1.com

Karpathos väder i juni 2023 | Karpathos 14 dagars

Vädret för Karpathos i Juni i detalj ; 13. Juni, 23 °C · 25 °C ; 14. Juni, 24 °C · 25 °C ; 15. Juni, 24 °C · 25 °C ; 16. Juni, 24 °C · 25 °C …

Väderprognos för Karpathos i juni 2023. Detaljerad information om vädret i Karpathos, inklusive temperaturer och genomsnittligt regniga dagar i Karpathos under juni.

Väder för Karpathos i Juni 2023: temperaturer och klimatbord

Tabell med temperatur för Karpathos Temperatur Karpathos ; maj · 24°C · 15°C · 19°C ; juni · 28°C · 18°C · 22°C.

Medeltemperatur Karpathos | Grekland (Klimat och väder)

Get the monthly weather forecast for Karpathos, Sydegeiska öarna, Grekland, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Medeltemperatur Karpathos. Vattentemperatur i Karpathos, varmaste månaden är augusti med temperatur på 29°C. Välj bästa semesterperioden baserat på soltimmar och nederbörd.

Karpathos, Sydegeiska öarna, Grekland Vädret per månad

Varmt väder kan vara farligt. Titta på den UV-Index, som är (9) i Juni och bör du vidta försiktighetsåtgärder: Använd SPF 30 + solskydd, bär en skjorta …

Vädret i Juni i Karpathos, Grekland 2021 – HikersBay

Karpathos – Vädret i Juni i Karpathos, Grekland 2021

Hur varmt är det när du ska resa till Karpathos på semester? Väder, klimat och temperatur har en avgörande påverkan på din resa, oavsett om det gäller …

Vädret i Karpathos i Juni 2021. Reseguide och råd. Läs en översikt över klimatet. ✅ Väderfenomen inspelade under tidigare år i Karpathos ☃ Vattentemperaturen i localities i Karpathos ☀ Holiday väder för Karpathos i Juni ☔. Temperatur, vatten, nederbörd, dagar av vått väder och råd på den bästa tiden att besöka Karpathos.

Väder och temperatur för Karpathos | TUI.se

Keywords: karpathos väder juni