Sj biljettautomat

https://www.sj.se/sv/kundservice/fragor-och-svar.h…

Om du vill platsboka en tågbiljett så gör du det via Öresundstågs hemsida. Tänk på att du inte kan köpa biljetter till SJ:s tågavgångar i våra biljettautomater.

17 platser mister biljettautomat | I huvudet på en lokförare

Biljettautomaterna får SJ:s gråa profilfärg, för att tydliggöra att det är SJ-automater på den numera avreglerade tågmarknaden. Resenärerna kan ladda det …

SJs biljettförsäljning via automater fortsätter att minska. Därför har bolaget beslutat att slopa 17 av dessa automater. Platserna som berörs är Alingsås, Alvesta, Arvika, Falköping, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Lund, Mora, Nässjö, Sundsvall, Umeå C, Umeå Ö, Växjö, Örnsköldsvik och Östersund. Som mest säljs tio biljetter om dagen i några av de aktuella automaterna, men…

Biljettautomater – Blekingetrafiken

7 sep. 2021 — Flera av SJ:s biljettautomater kommer att försvinna, då blir det ännu svårare att köpa biljetter, om man inte hunnit köpa biljetten tidigare.

Köp tågbiljett, använd din värdekod, ladda resekortet och aktivera biljetter i våra biljettautomater.

SJ skaffar nya biljettautomater | JARNVAGSnyheter.se

17 nov. 2021 — – Vi ser en tydligt vikande trend. Allt färre kunder använder våra biljettautomater och väljer i stället att köpa via SJ:s digitala kanaler.

Nu vill SJ göra det snabbare och enklare för resenärerna i Mälardalen att köpa biljetter. SJ ersätter de blåa biljettautomaterna med nya och moderna, där det går att köpa enkelbiljetter och ladda 30-dagarskort för obegränsat resande i hela Mälardalen.

Det måste bli enklare att köpa tågbiljetter – Hallandsposten

I UL:s biljettautomat på Gävle Central kan du köpa enkelbiljetter, 24-timmarsbiljetter, 30-dagarsbiljetter samt ladda reskassa och se ditt saldo.

SJ tar bort biljettautomaterna – MTR tar över – SN

SJ tar bort biljettautomaterna – MTR tar över

Vår personal kommer att ha kännedom om biljettautomaten är ur funktion och ingen avgift kommer då tas ut. 1.

SJ plockar bort 70 biljettautomater i hela landet. Automaterna som har stått på perrongen i Gnesta är numera ett minne blott.

Biljettautomat – X-trafik

Nej, det finns ingen SJ biljettautomat i Lindesberg. Där finns dock ATG-ombud som skriver ut biljetter mot en mindre avgift. Translate Tweet.

I UL:s biljettautomat på Gävle Central kan du köpa enkelbiljetter, 24-timmarsbiljetter, 30-dagarsbiljetter samt ladda reskassa och se ditt saldo.

SJ AB on Twitter: “@ErikaAberg Du kan köpa din biljett via tex …

SJ AB on Twitter: “@SimonHenriks Nej, det finns ingen SJ …

Keywords: sj biljettautomat